Anaheim Memorial Medical Plaza
Medical Office Building

Winner of the AIA 20-Year Award in 2010

Location of Project
Anaheim Hills, CA

Square Footage
55,000 square feet

This 55,000 SF, 3-story medical office building sits on a hilltop site. A dynamic space at the entrance features an atrium with a space frame, which allows for dramatic plays of light and shadows, and exposes mountain views to the north and south.

The exterior features bronze glass block, and the entry and atrium are rose-colored metal panels, blue-green glass and pre-cast concrete. Stepped and reversed stepped glass roofs encase the exterior entrance. A solarium provides a waiting area for the imaging center and serves as a walkway to a public community room.

Winner of the AIA 20-Year Award in 2010

Location of Project
Anaheim Hills, CA

Square Footage
55,000 square feet

This 55,000 SF, 3-story medical office building sits on a hilltop site. A dynamic space at the entrance features an atrium with a space frame, which allows for dramatic plays of light and shadows, and exposes mountain views to the north and south.

The exterior features bronze glass block, and the entry and atrium are rose-colored metal panels, blue-green glass and pre-cast concrete. Stepped and reversed stepped glass roofs encase the exterior entrance. A solarium provides a waiting area for the imaging center and serves as a walkway to a public community room.